Min necessär med Jana

Min necessär med Jana
Jana är en lifestyle influencer som verkligen inspirerar oss. Här får du ta del av hennes efterfrågade beautyrutin.
Vilka produkter är de absolut viktigaste i din necessär?
 Har alltid ögonserum då jag är så rädd att bli torr runt ögonen. Läppglans och läppstift är ett måste. Puder så man kan bättra på under dagen. Rouge så klart och något adderar glow! Jag  älskar allt som skimrar;)   
 Vad är viktigt när du väljer necessär?
 Att den är snygg och praktisk. Som eran!
 Ditt bästa beauty hack för ett instant glow?
 Att boosta kroppen med bra mat, mycket vatten motion samt att må bra. Ta hand om sig själv och ge sig själv en stund i ensamhet varje dag. Utöver det använder jag en magisk olja från Akademikliniken.
 Ditt bästa beauty hack för att uppnå glow på lång sikt? 
Som ovan, att ta hand om sin kropp från insidan. Finns ingen makeup i världen som kan göra detta underverk som man gör själv. Jag är dock även väldigt noggrann med mina behandlingar hemma, regulbunden peeling, ordentlig rengöring och masker.
 Om du var tvungen att välja en produkt ur din necessär att ta med dig till en öde ö, vilken skulle det bli? 
Läppglans ;) 
 Kan du dela med dig av din bästa hemmakur? 
Jag dricker mycket örtteer, vatten. Jag försöker att inte sminka mig varje dag utan låter huden vila ibland också. Beroende på hur mycket jag har att göra så lägger jag mask 1-2gg i veckan. Kan vara medans jag jobbar eller ligger i ett bad med en bra bok. 

   Länkar till Jana`s favoritprodukter